Produse participante Bosch
Buderus Logamax plus GB062
GB062-24 KD H V2

Centrală termică murală cu condensare Logamax plus GB062, model GB062-24KDH - eficientă, compactă, fiabilă

  • centrală termică pe gaz Combi pentru încălzire (24 kW) și preparare apă caldă menajeră (28 kW)
  • design elegant cu afișaj LCD
  • dimensiuni compacte, necesitând spațiu redus de montaj
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
200 lei

Prezentare generală

Optează pentru confort 
Nu contează când dorești – seara, după o lungă zi de muncă sau dimineața pentru a avea o zi minunată – Logamax plus GB062 îţi oferă posibilitatea de a avea dușul perfect, care îţi poate schimba dispoziția și întreaga zi. Cu o putere maximă de 24 kW pentru încălzire și 28 kW pentru serviciul de preparare apă caldă menajeră, centrala termică se adaptează perfect cerințelor dumneavoastră, fiind eficientă din punct de vedere energetic.


Pregătită oricând 
Cu un raport de modulare ridicat de 1:8, centrala termică Logamax plus GB062 răspunde necesităților dumneavoastră. Dacă optați pentru varianta Combi, apa caldă menajeră va fi disponibilă la orice oră și va constitui sursa dumneavoastră de relaxare și confort. Acest echipament este construit în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice și surprinde printr-un design atrăgător. 


Pur și simplu elegant 
Logamax plus GB062 se caracterizează printr-un design elegant, care se integrează perfect în interioarele moderne. Designul compact și dimensiunile reduse, permit instalarea centralei termice pe gaz Logamax plus GB062 în spații extrem de înguste, iar greutatea acesteia sub 36 de kg, transformă montarea într-o joacă de copii.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.