Produse participante Bosch
Buderus Logamax plus GB172i (alb)
GB172i-30 KW H

Centrală termică murală cu condensare Logamax plus GB172i, model GB172i-30 KW H - avangardistă, eficientă, robustă

  • centrală termică Combi pentru încălzire (30 kW) și preparare apă caldă menajeră (30 kW)
  • design elegant, cu panou frontal din sticlă Titanium Glass de culoare albă
  • automatizare dependentă de condițiile meteo integrată
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
400 lei

Prezentare generală

Deviza noastră privind reducerea costurilor: Folosiţi energie doar atât cât aveţi nevoie! 
Centrala termică Logamax plus GB172i oferă o înaltă eficienţă energetică şi o tehnologie inovatoare, fiind recomandată pentru apartamente şi case.


Funcţii integrate de preparare a apei calde menajere şi de încălzire. 
Logamax plus GB172i Combi este un echipament polivalent excelent, care asigură într-un mod fiabil încălzirea în apartamente şi case unifamiliale – atât pentru prepararea apei calde menajere, cât şi pentru încălzirea spaţiului de locuit. Alegând centrala termică Logamax plus GB172i, optaţi pentru înaltă eficienţă, economie şi fiabilitate permanentă.


Consum redus, efect puternic: Interfaţa pentru utilizator Logamatic RC310. 
Logamax GB172i poate fi echipat şi cu automatizarea Logamax EMS plus, cu eficienţă dovedită. Interfaţa pentru utilizator Logamatic RC310 vă permite să beneficiaţi pe deplin de potenţialul disponibil de economisire a energiei şi să creşteţi nivelul de eficienţă energetică până la clasa A.


Design inteligent la interior şi la exterior. 
Noul design al centralei termice Logamax plus GB172i conţine sticlă Titanium Buderus rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat, o inovaţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi al impactului vizual. Designul din sticlă, de culoare albă, se integrează perfect în orice tip de arhitectură.


In mod continuu conectat cu echipamentul 
Optimizarea sistemului prin componente ce pot fi adăugate în orice moment asigură nivelul de confort la care toţi clienţii se aşteaptă din partea producătorului Buderus: aceasta include componente precum un vas mare de expansiune cu diafragmă cu capacitate de 12 litri, automatizarea Logamatic EMS plus şi mai multe generatoare de căldură. Datorită automatizării Logamatic RC310, sistemul de încălzire poate fi extins cu funcţii suplimentare şi, utilizând termostatul de cameră Logamatic TC100, centrala termică poate fi conectată la internet, facilitând comunicarea online cu proprietarul imobilului sau furnizorul de energie termică.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.