Produse participante Bosch
Condens 2500 W
WBC24-1DE

Centrală termică cu condensare Condens 2500 W, model WBC24-1DE - raport investiție-calitate deosebit de ridicat

  • centrală termică pe gaz Sistem pentru încălzire (24 kW)
  • display intuitiv, cu afișaj LCD și butoane
  • dimensiuni compacte, necesitând spațiu redus de montaj
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
200 lei

Prezentare generală

Amplasare
Este mai ușor decât vă închipuiți să găsiţi în locuință un loc adecvat pentru centrala termică Condens 2500 W. Datorită designului său modern, de dimensiuni mici, această centrală termică nu doar arată foarte bine, ci ocupă şi foarte puțin spațiu. Centrală termică pe gaz este echipată în dotarea standard, cu racorduri verticale pentru montarea estetică pe perete.


Randament
Datorită tehnicii de condensare, centrala termică cu condensare Condens 2500 W are un randament de 93%, prin care se obţine o economie de gaz considerabilă.


Raport preţ - performanţă atractiv
Centrala termică cu condensare Condens 2500 W este prevăzută cu o automatizare cu senzor exterior de temperatură, această modalitate de reglare fiind recomandată atât în cazul încălzirii în pardoseală, cât și prin radiatoare. Automatizarea cu senzor de exterior optimizează performanțele centralei termice în funcție de necesarul de căldură al clădirii. Utilizarea acesteia este simplă și intuitivă. Echipamentul are o unitate electronică de comandă, nou dezvoltată, care oferă posibilitatea de a utiliza toate termostatele de cameră actuale și module de comandă și control Bosch.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.