14-10-2022
2 ani în urmă
Centrala termică Condens 2300 de la Bosch: performanță recunoscută, silențiozitate avansată.
Instalarea unei centrale termice este un prilej de bucurie pentru orice familie.
Toată lumea este încântată, curioasă, implicată. „Unde va fi amplasată?”, „Setarea aceasta ce reprezintă?”, „E zgomotoasă?”. Ai emoții la instalarea centralei și te întrebi dacă ai făcut alegerea potrivită. Însă, cu Bosch Condens 2300, este garantat că ai luat cea mai bună decizie.
Silențioasă

Silențiozitatea centralei termice Bosch Condens 2300 este remarcabilă. În timp ce echipamentele electrocasnice uzuale depășesc frecvent nivelul de 50 db, nivelul de zgomot pentru Condens 2300 este de doar 44 db. Silențiozitatea denotă componente de calitate utilizate în fabricarea centralei Bosch Condens 2300, care se îmbină în cel mai eficient mod.
Centrala termică Bosch a fost concepută să ofere utilizatorului siguranță, încredere și confort. Stim cu toții că orice echipament electrocasnic zgomotos ne face să credem că se apropie momentul în care va trebui să-i găsim înlocuitor. O centrală termică care produce zgomote puternice sau ciudate îți poate crea un stres inutil. Noi credem că locuința ta trebuie să fie o oază de liniște pentru tine și familia ta! Așa că profită de silențiozitatea centralei termice Condens 2300 de la Bosch și oferă-ți, atât ție, cât și familiei tale, liniștea de care aveți nevoie.
Dimensiuni compacte și design atractiv

Liniște și spațiu. Acestea sunt două caracteristici importante pe care orice român le dorește de la propria locuință. Despre silențiozitate am discutat deja, însă cum rămâne cu spațiul? Ei bine, centrala termică Bosch Condens 2300 are avantajul dimensiunilor compacte, fiind astfel ușor de montat în orice locuință.
Datorită tehnologiei avansate Bosch, centrala termică Condens 2300 are dimensiuni reduse (Lungime x lățime x Înălțime: 710x400x300 mm) și performanță ridicată (raport de modulare 1:10). În plus, design-ul plăcut al centralei permite instalarea acesteia chiar și în locuri expuse vederii, putând fi frumos integrate alături de alte corpuri de bucătărie, de exemplu.
Caracteristici
Intuitivă
Condens 2300 este ușor de utilizat datorită comenzilor simple și intuitive. Tehnologia modernă și funcțiile ușor de înțeles se îmbină perfect în centrala termică Condens 2300 pentru a putea fi utilizată, fără a întâmpina dificultăți, chiar și de către utilizatorii seniori.
Eficiență maximă
Cu centrala Condens 2300 te bucuri de eficiență energetică de 94% pentru încălzirea încăperilor din locuința ta, având clasa energetică A. Performanța nu înseamnă și costuri ridicate. Arzătorul modulant al centralei termice Condens 2300 W se adaptează automat într-un interval de 10% până la 100% din puterea maximă, în funcţie de necesarul termic.
Întrebări frecvente

Există un număr de telefon la care pot apela pentru mai multe informații?
Pentru informații referitoare la promoția Înlocuiește Centrala, ne poți contacta la numărul de telefon: 021.207.00.45 (număr cu tarif normal) de luni până vineri, între 9-17. Pentru a trimite un e-mail, scrie-ne la adresa contact@inlocuiestecentrala.ro.

Cum știu că trebuie să înlocuiesc centrala pe care o dețin deja?
Centrala termică necesită înlocuire atunci când:
- Este mai veche de 7 ani și este zgomotoasă. O centrală termică nouă va fi mult mai silențioasă și va consuma mai puțin. Deși durata de viață este de 10-15 ani, centrala termică își pierde din eficiență după 7 ani.
- S-a stricat centrala și necesită reparații dese și costisitoare. Are sens să îți înlocuiești centrala atunci când plătești mai mult din jumătate din valoarea ei pe câteva piese de schimb.
- Ai o centrală veche, care îți ocupă mult spațiu și consumă mult. Centralele noi, pe lângă faptul că folosesc tehnologie de ultimă generație, arată și mult mai bine. Le poți integra armonios în mobila casei tale.
- Centrala pe care o ai acum nu-ți oferă suficient confort, apa caldă venind în valuri: când rece, când caldă.
Scopul centralei termice este să îți ofere confort, siguranță și cheltuieli reduse. Profită de promoția Înlocuiește Centrala accesând www.inlocuiestecentrala.ro și te bucuri de reducere între 200 – 500 lei, în funcție de modelul centralei ales. Oferta este valabilă până la 31.12.2020.

Există o modalitate prin care pot prelungi garanția centralei termice Bosch achiziționate?
Sigur. Poți prelungi garanția achiziționând extra-garanție de până la 4 ani.

Mai ai vreo intrebare in legatura cu acest post?
Intra in legatura cu noi aici sau scrie-ne un email la adresa inlocuiestecentrala@createdirect.ro
Dacă deții deja o centrală veche, indiferent de model, și dorești să o înlocuiești cu un model nou, de ultimă generație.
Abonează-te la newsletter și rămâi la curent cu noutățile campaniei Înlocuiește Centrala!