17-10-2022
1 an în urmă
Este o centrală cu condensare cu adevărat eficientă?
Schimbarea centralei termice este un moment important în orice familie. Asta pentru că reprezintă o investiţie ce ar trebui să îţi asigure confort pe termen lung. Tocmai de aceea este esenţial să luăm în calcul o serie de criterii care să asigure nu numai un raport preţ-calitate excelent, ci și satisfacţia unei utilizări facile.
Diferenţele dintre o centrală ieftină și o centrală calitativă care ia în calcul economisirea pe termen lung sunt majore. Buderus Logamax plus GB122 este una dintre centralele termice care nu numai că îţi aduce beneficiul economiei la gaz, ci și o serie de alte avantaje pe termen lung.
Descoperă-le în cele ce urmează!
Randamentul
investiţiei
Flux constant
de apă caldă
Intuitivitate
Adaptabilitate
ridicată
Randamentul investiţiei
Randamentul investiţiei în orice sistem de încălzire este o caracteristică esenţială, pe care majoritatea utilizatorilor o iau în calcul atunci când aleg o centrală termică. La costul de achiziţie se adaugă, în general, costuri de întreţinere ce apar odată cu o funcţionare neperformantă în cazul unui echipament de calitate îndoielnică: pierderi ale echipamentului, pierderi tehnologice, defecţiuni de funcţionare.
Buderus Logamax plus GB122
îţi oferă garanţia că toate aceste pierderi sunt anulate! În plus, domeniul larg de modulare al centralei Buderus îţi asigură un consum de gaz redus. Astfel, ai o efi cienţă energetică ridicată, la costuri minime.
Pentru cei ce nu știu…
Modularea centralei termice = adaptarea consumului la necesarul termic real, atât pe serviciul de încălzire, cât și pe serviciul de producţie de apă caldă menajeră.
În altă ordine de idei, centrala cu condensare Buderus reduce automat consumul de combustibil. Aceasta va descărca atâta căldură cât este necesară pentru îndeplinirea cerinţelor tale, fără să înregistreze consumuri de combustibil inutile ce se transformă în pierderi și, în fi nal, în costuri suplimentare. Atingerea acestei performanţe a devenit posibilă prin reinventarea întregului sistem de amestec aer-combustibil, o inovaţie germană a centralei termice Buderus Logamax plus GB122 de care tu poţi benefi cia chiar la tine acasă.
Flux constant de apă caldă
Să luăm în calcul un tablou de familie uzual: atunci când vine vorba de îmbăierea copiilor ai nevoie de confort maximizat și un flux de apă constant ca și temperatură. Să ne gândim la acele situaţii în care debitul de apă ce vine de la furnizorul public fluctuează. Ce facem în acele situaţii? Ne bucurăm de avantajele modulării largi, de 1:10, ale centralei termice Buderus Logamax plus GB122!
Aceasta se adaptează automat la condiţiile de debit și de temperatură impuse. Asta înseamnă că poţi avea apă caldă ori de câte ori ai nevoie, într-un flux constant, chiar și atunci când debitul furnizorului public este scăzut și toate astea la un cost corect.
Ce spui de asta?
Intuitivitate
Știm cu toţii cât de important este ca centrala termică să fi e ușor de utilizat chiar și pentru o persoană mai puţin tehnică. Centrala termică Buderus Logamax plus GB122 îţi oferă o experienţă de utilizare deosebită, fi ind foarte simplu să o setezi prin intermediul ecranului digital încorporat.
Adaptabilitate ridicată la spațiile disponibile
Cu Buderus Logamax plus GB122 vei avea un echipament cu un design plăcut, ușor integrat în orice spaţiu (710 x 400 x 300 mm), ce poate acoperi necesarul termic pentru apartamente cu una,două, trei sau mai multe camere. Știai că dimensiunea acestei centrale îţi permite să înlocuiești un corp din mobila ta din bucătărie? Nimic mai simplu! Toate aceste avantaje ţin foarte mult și de calitatea tehnologiilorgermane utilizate, care îmbină “utilul cu plăcutul” întrun mod care să îţi ofere confort maximizat.
Vestea bună e că dacă ești în acel moment important din viaţa ta în care trebuie să îţi schimbi centrala, ai ocazia să alegi o centrală Buderus efi cientă și de calitate recunoscută la un preţ accesibil. Accesând oferta promoţională pentru înlocuirea vechii tale centrale, neperformante, vei primi un cupon de reducere de 250 lei și te vei bucura, în schimb, de confortul unei centrale inovative cu care poţi să faci economie la gaz și să îţi schimbi total modul de viaţă punând confortul tău și al familiei tale pe primul plan.

Experimentează senzaţia inconfundabilă Buderus Logamax plus GB122 și bucură-te în orice sezon de confortul suprem chiar la tine acasă!

Dacă deţii deja o centrală veche, indiferent de model, și dorești să o înlocuiești cu un model nou de ultimă generaţie.
Solicită acum cupon
Abonează-te la newsletter și rămâi la curent cu noutăţile campaniei Înlocuiește Centrala!
Abonează-te