Produse participante Bosch
Buderus Logamax plus GB072
GB072-24K V2

Centrală termică murală cu condensare Logamax plus GB072 - economică, calitativă, confortabilă

  • centrală termică pe gaz Combi pentru încălzire (24 kW) și preparare apă caldă menajeră (30 kW)
  • productivitate sporită pe serviciul de apă caldă
  • montare și instalare rapidă datorită sistemului de racordare eficient
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
300 lei

Prezentare generală

Bine gândit 
Pentru centrala termică Logamax plus GB072, cu o putere maximă de 24 kW pentru încălzire și 30 kW pentru preparare apă caldă menajeră (Combi), Buderus a gândit în detaliu fiecare componentă a echipamentului, realizând un sistem compact, fiabil și eficient. Schimbătorul de căldură din aliaj Al-Si-Mg și automatizarea inteligentă Logamatic EMS integrată, contribuie la asigurarea unei funcționări impecabile.


Eficiență și confort 
Logamax plus GB072 convinge printr-o eficiență energetică ridicată, având un consum redus, cu până la 30% mai mic comparativ cu instalațiile vechi. Tehnologia în condensare utilizată transformă echipamentul într-unul performant și fiabil. Mai mult decât atât, atunci când centrala termică se află în modul stand-by, consumul de energie electrică este scăzut comparativ cu alte aparate similare, oferindu-vă confort sporit la costuri minime.


Modernizare sistematică 
Combinare, extindere, modernizare: cu Buderus posibilitățile sunt nenumărate. Este și cazul centralei termice în condensare, cu funcționare pe gaz, Logamax plus GB072. Aceasta este complet echipată pentru o funcționare eficientă cu surse suplimentare de căldură, de exemplu o instalație cu panouri solare.

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.